od johann » pon 15. úno 2010 13:07:45
neměl jsi zase prasečí chřipku? díval jsi se na sáblikovou ? k posrání včera selhala technika čt s těmi jejich 6 speciálními kanály a navíc nejde spustit ani dnes. všechno se bezvadně bliští , ale technika je v háji. nicméně doufám, že dají všechno dohromady a já se budu moci dívat na hokej. to internetové vysílání je výtečný nápad a jsem rád že větší váha je dáván internetu než televizi , kde je méně možností . nicméně si myslím, že vše šlo dříve a technicky mohlo být internetové vysílání lépe připraven bez výpadků. máme dost málo medailí ze zimních olympiád, ale že jsme v pořadí 16 je dáno studenou válkou takže ty tři po sametové revoluci nejsou náhoda a sábliková určitě získá další . a kdo další nevím . osobně očekám 5 medailí . dvě zlaté a tři bronzy. to oblečení je skutečně podivné a umatlané , možná schválně . mám takový dojem , že je ušily tak aby vynikl kontrast mezi nablízkaným snobismem přehlídkových mol a strochou reprezentačních obleků by se šetřit nemělo . nevím proč by neměly být sportovci oblečeni pohodlně a lépe barevně ,ale ta fialová je trapná až mě jímá hrůza . jakoby se v nich odrážely nuzné poměry a já nechápu na čí zakázku jsou ušity ,ale očekával bych barvy s vlajkou sladěné. právě jako kanadanky nebo němky .